Link do armory: https://worldofwarcraft.com/en-gb/chara ... ion/warmit
Alty i ich ewentualne doświadczenie rajdowe: Termitt DK - 5/7M 3/3H 6/10M (Best try na Botaniscie - 4%)
1. Czemu opuściłeś/chcesz opuścić swoją dotychczasową gildię?
Raid leader skończył grać w WoWa i grupa rajdowa się rozpadła.
2. Jak często grasz i ile dni w tygodniu byłbyś w stanie rajdować - gramy w poniedziałek, wtorek, środę i czwartek, od 20 do 23?
Mógłbym być obecny na każdym rajdzie, a gram różnie, w tygodniu 4-6h a w weekendy więcej niż 6h

3. Jakie masz doświadczenie rajdowe - w Legionie i przed nim?
Zacząłem grać pod koniec WoD i trochę progresowałem z gildią (Hunting Eagles) 2/13M, potem podczas pre-patcha zabiłem jeszcze Kormroka z pugiem. W Legionie rajdowałem od początku DK z gildią The Forge, podczas progresu EN zdobyliśmy 5/7M, a podczas progresu ToVa 3/3H (brakowało nam ludzi na mythica). Kiedy zaczął się progres Nightholda mieliśmy wciaż ten problem co podczas ToVa, czyli brak ludzi, więc progres mythica się trochę opóźnił i ostatecznie skończyliśmy z 6/10M i best try'em na Botaniście - 4%. Progres ToS skończyliśmy na 5/9M z najlepszą próbą na Sassz'ine - 47%, a potem grupa się rozpadła.
4. Który spec wybrałeś jako swój main? Bonus dla pure dpsów/warriorów: i dlaczego?

Do końca progresu NH grałem Frost DK (z wyjątkiem progresu EN gdzie Frost był nie grywalny, wtedy Unholy), potem wybrałem Arms Warriora ze względu na zmiany w patchu 7.2, i ze względu na to ze zazwyczaj robi największy DPS

5. Czy rozwijasz jakiś offspec? Jak z doświadczeniem w graniu nim?
Niedawno zacząłem rozwijać Protection, ale bardziej w stronę tankowania low m+ lub w razie potrzeby dodatkowego tanka na rajdzie.
6. Z jakich narzędzi/for korzystasz na codzień, by wycisnąć maksimum ze swojej postaci?
Raidbots, Icy-veins, class Discord Warriorów, Corejo (YT), The Arms Compendium, WeakAuras2.
EDIT: zapomniałem wspomnieć o podglądaniu z jakich talentów/legendarek korzystają warriorzy robiący najwyższy DPS na danych bossach na WarcraftLogs.
7. Linki do logów, którymi możesz się podzielić:
1. https://www.warcraftlogs.com/reports/VA ... amage-done
w tamtym tygodniu miałem 99% performance

8. Czy może polecić cię ktoś z obecnych gildiowiczów PF?
Myślę że Gombskibej mógłby się do mnie przyznać

9. Jakieś dodatkowe informacje, którymi chcesz nas do siebie przekonać?

Lubię robić duży DPS nie ważne jaką klasą, mam na 110 - 8 klas (DK, Druid, Rogue, Warrior, Hunter, DH, Paladin, Warlock), z których najlepiej ubrany jest Warrior - 938 i Warlock - 927. Lubię progesować Mythic rajdy i wysokie mythic+ bo stanowią fajne wyzwanie w przeciwieństwie do niższych poziomów trudności

Pozdrawiam,
Termit