Link do armory: https://worldofwarcraft.com/en-gb/chara ... /gromthark
Alty i ich ewentualne doświadczenie rajdowe:
-
1. Czemu opuściłeś/chcesz opuścić swoją dotychczasową gildię?
Dołączyłem do mojej obecnej gildii dość nie dawno, po rozpadzie poprzedniej. Opuszczam, ponieważ zostałem poinformowany o tym, że "stary skład", rdzeń gildii powraca, stąd też może być problem ze slotami na bfa. Wiadomo - stawiają na pewniaków z którymi grają od lat. Dali mi wolną rękę.
2. Jak często grasz i ile dni w tygodniu byłbyś w stanie rajdować - gramy w poniedziałek, wtorek, środę i czwartek, od 20 do 23?
Jestem w stanie znaleźć czas na wszystkie dni raidowe, a juz napewno na trzy obowiązkowe dni. Poza dniami raidowymi gram w zasadzie w wolnych chwilach.
3. Jakie masz doświadczenie rajdowe - w Legionie i przed nim?
Pierwsze kroki stawialem po stronie Ally (The Tempest - gildia) uczac sie raidowac na SoO. Liznąłem wtedy tez tam poczatki Highmaula (Tyrathan - stara postac) na poziome HC. Z malymi przerwami, swoje raidowanie i progress zacząłem z gildia Hunting Eagles 2/13M. Na Legion gralem juz w The Forge - zdobylismy tam EN 5/7M oraz ToV 3/3HC. Z powodu spraw prywatnych w tamtym okresie (okolo polowy EN) mialem lekka przerwe, zmuszony bylem raidowac mniej regularnie. Na dobre (mam na mysli raidowanie bez przerw) wrocilem od Nightholdu. W tamtym okresie borykalismy sie tez z problemami z ludzmi, stad z opoznieniem skonczylismy na progressie 6/10M. ToS zakonczylismy z progressem 5/9M - sklad rozsypal sie znowu przez brak ludzi, doszlismy tam do okolo 45% Mistress. Po zmianie zarzadu w gildii zostalem tam nadal, dochodzac do progressu 9/11. 10/11 dokanczajac juz w Quenyi, poniewaz The Forge upadlo definitywnie po Covenach.
4. Który spec wybrałeś jako swój main? Bonus dla pure dpsów/warriorów: i dlaczego?

Moim mainem jest od długiego czasu Fury Warrior. Spec który znam bardzo dobrze, najlepiej sie w nim sprawdzam i na ten moment jest najlepszy dla warriora - stad wybór.
5. Czy rozwijasz jakiś offspec? Jak z doświadczeniem w graniu nim?
Raiduje Armsem w momencie kiedy jest lepszy do danej walki/lepiej wypada w patchu. Nie sprawia mi to problemu
6. Z jakich narzędzi/for korzystasz na codzień, by wycisnąć maksimum ze swojej postaci?
-- (Mowa tu o wszelkiego rodzaju forach internetowych i programach/arkuszach służących do modelowania teoretycznych walk/obliczania średniego dpsu)
Raidbots, Discord warriorów, icy-veins, Kelade ( youtube ), WeakAuras2, Warcaftlogs (sprawdzam topowych warków, czasem warto zerknąć jakiego setu talentow/legend uzywaja)
7. Linki do logów, którymi możesz się podzielić:
https://www.warcraftlogs.com/reports/jL ... amage-done
Gdyby potrzebne byly inne walki, podesle bez problemu, daje najwyzszy performance

8. Czy może polecić cię ktoś z obecnych gildiowiczów PF?
Termit - zaczynalismy razem raidowac, od poczatku progressu gralismy tak naprawde razem w pierwszym skladzie. Az do rozpadu na ToSie. Napewno bedzie w stanie bardzo duzo o mnie powiedzieć

9. Jakieś dodatkowe informacje, którymi chcesz nas do siebie przekonać?

-- (Na przykład możliwość grania inną klasą.)
Co do dodatkowych informacji nie mam chyba więcej nic do powiedzenia, starałem sie aplikacje zwięzić i napisać jak najtreściwiej. W ramach jakichkolwiek pytań jestem jak najbardziej osiągalny

Pozdrawiam
Grom